O Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας

Puredry PD150LA Plus Design Series

Ο Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας Puredry PD150LA Plus Design Series δίνει λύσεις σε μεγάλους και πολύ μεγάλους χώρους. 

Ο αφυγραντήρας Puredry PD150LA Plus Design Series λειτουργεί με συμπιεστή και έχει δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρα την ημέρα. Τα μέρη του είναι από inox και χρησιμοποιείται για να στεγνώσουν αποθήκες τροφίμων, μεγάλα σπίτια, κοινόχρηστους μεγάλους χώρους, φρεσκοβαμμένους ή φρεσκοσοβατισμένους χώρους και διάφορους κλειστούς χώρους μετά από πλημμύρα. Χαρακτηρίζεται ως στεγνωτήριο κτιρίων και είναι δημοφιλής σε εργοτάξια, υπόγεια και ισόγεια οικοδομών, αποθήκες εμπορευμάτων, αποθήκες τροφίμων κ.τ.λ

Δυνατότητες

ysixia

Χαμηλά Επίπεδα Θορύβου

Εσωτερικά χρησιμοποιεί την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξαρτημάτων και συγκολλήσεων ώστε να εξασφαλίζει τη χαμηλότερη δυνατή εκπομπή θορύβου. Η μεγάλη παροχή αέρα είναι αναπόφευκτο να έχει μην θόρυβο, ο οποίος όμως μετριάζεται στα ≤ 60db δηλαδή περίπου όσο μια εξωτερική μονάδα ενός οικιακού κλιματιστικού.

ygrasia

Μικρό & Ευέλικτο

Ο Puredry PD150LA Plus Design Series είναι επικαλυμμένος με εποξική βαφή σε ένα περίβλημα από inox ώστε να περιοριστούν οι φθορές και οι γρατσουνιές. Διαθέτει ελαστικούς συμπαγής τροχούς διαμέτρου 20 εκατοστών με μεγάλες λαβές για εύκολη μετακίνηση σε εμπόδια όπως σκάλες, κράσπεδα κλπ.

CARPETS

Ιδανικό για Μεγάλους Χώρους

Δίνει λύσεις σε μεγάλους και πολύ μεγάλους χώρους. Εξαφανίζει την υγρασία απ’ όπου και αν προέρχεται, σε καταστήματα και αποθήκες τροφίμων, υφασμάτων, έργων τέχνης, χώρους συντήρησης κρασιών και γενικά όπου υπάρχει περίσσια υγρασία σε μεγάλο εσωτερικό χώρο.

PAPER

Αποτελεσματικότητα & Design

Τι ζητούν οι πελάτες μας από έναν βιομηχανικό-κτιριακό αφυγραντήρα; Φυσικά να εξάγει πολλή υγρασία από τον αέρα, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση και να δώσει πολλά χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Για το λόγο αυτό ακριβώς έχει σχεδιαστεί ο Puredry PD150LA Plus Design Series με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στη σειρά Puredry Design.

mouxla

Οικονομική Λειτουργία

Είναι ο οικονομικότερος τρόπος για την καταπολέμηση της μούχλας, της συμπύκνωσης και της υγρασίας σε ενιαίους χώρους έως 400 τ.μ. Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να πληρεί τις απαιτήσεις μας όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση με μόλις 1,7 kw/h και την ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Λειτουργεί με σύστημα Hot gas απόψυξης ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις του κάτω από τους 16 ° C.

2 Years Warranty

Silver 2ετή Εγγύηση

Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ένωση. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Εγγύηση

2 Χρόνια Εγγύηση Silver σε όλα τα μοντέλα  Βιομηχανικών Αφυγραντήρων  Puredry

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Puredry PD130L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 130 λίτρων την ημέρα. Είναι ένας ισχυρός αφυγραντήρας με υψηλή ποιότητα κατασκευής, κατασκευασμένος για να εξαφανίζει την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD130LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 130 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα ακόμα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα ακόμα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα ακόμα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.