Προηγμένης Τεχνολογίας Βιομηχανικοί Yγραντήρες

Οι Βιομηχανικοί Υγραντήρες της Puredry βοηθούν στην αύξηση της υγρασίας στο χώρο σας. Η υψηλή παραγωγή νέφους και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας τους καθιστούν ως την πιο εξαιρετική επιλογή. Κατάλληλα για χρήση σε θερμοκήπια, φυτώρια, βιομηχανικούς χώρους ηλεκτρονικών ειδών, υπολογιστών, κλωστοϋφαντουργίας κ.λ.π.

Ξηρός αέρας

Πολλά συστήματα θέρμανσης ξηραίνουν τον αέρα όπως τζάκια, ξηλόσομπες, air condition και άλλα. Μπορεί να προκαλέσουν ξηρό δέρμα, πονόλαιμο και φαγούρα στα μάτια. Ο ξηρός αέρα μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο της έκθεσης σε λοιμώξεις και έχουν αρνητική επίδραση για εκείνους με ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος και αλλεργίες. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι και τα ζώα που πλήττονται, είναι τα σπίτια και τα έπιπλα. Μια ρωγμή σε ξύλινο έπιπλο προκαλείται συνήθως από μια αντίδραση στην έλλειψη υγρασίας στον αέρα.

Τεχνολογία

Όλα τα μοντέλα Υγραντήρων μας είναι υπερηχητικής τεχνολογίας. Οι υπερηχητικοί υγραντήρες χρησιμοποιούν υψηλής συχνότητας ταλάντωση προκειμένου να μετατρέψουν το νερό σε μικρά σωματίδια νερού, με διάμετρο από περίπου 1,5 microns. Το σύστημα αερισμού ελευθερώνει τα σωματίδια νερού στον ξηρό αέρα, όπου και εξατμίζονται, δημιουργώντας το απαιτούμενο επίπεδο υγρασίας. Τα σωματίδια νερού φαίνονται σαν σταθερή ροή εκνεφώματος καθώς ταξιδεύουν προς τα πάνω και έξω από τη συσκευή. Οι υγραντήρες μας είναι συγχρόνως και καθαριστές αέρα με ιονισμό, διαθέτουν τους κατάλληλους αυτοματισμούς ώστε να σας προσφέρουν ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον χωρίς την δική σας συχνή επίβλεψη, προτείνονται από ιατρούς σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα και σε παιδιά με άσθμα και βρογχιολίτιδα.

Εγγύηση

warranty 2 αντίγραφο

2 Χρόνια Εγγύηση Silver σε όλους τους Βιομηχανιούς Υγραντήρες Design Series Puredry

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων ύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλα Βιομηχανικών Υγραντήρων

Puredry PDZS-10Z Mist Design

Βιομηχανικός Υγραντήρας PDZS-10Z Mist Design της Puredry με παραγωγή νέφους έως 3kg/h και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Puredry PDHU-12Z Mist Design

Βιομηχανικός Υγραντήρας PDHU-12Z Mist Design της Puredry με παραγωγή νέφους έως 12kg/h και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Puredry PDHU-18Z Mist Design

Βιομηχανικός Υγραντήρας PDHU-18Z Mist Design της Puredry με παραγωγή νέφους έως 18kg/h και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.