O Νέος Κτιριακός Αφυγραντήρας

Puredry PD150L Design Series

Ο αφυγραντήρας Puredry PD150L Design Series  έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μεγάλους και πολύ μεγάλους χώρους. 

Ένας αφυγραντήρας με εξαγωγή περίπου 150 λίτρα την ημέρα και πάνω, χαρακτηρίζεται ως Βιομηχανικός ή Κτιριακός Αφυγραντήρας. Αυτοί οι τύποι αφυγραντήρα λειτουργούν συνήθως με συμπιεστή και χρησιμοποιούνται για να στεγνώσουν αποθήκες τροφίμων, μεγάλα σπίτια, κοινόχρηστους μεγάλους χώρους, φρεσκοβαμμένους ή φρεσκοσοβατισμένους χώρους και διάφορους κλειστούς χώρους μετά από μια πλημμύρα. Χαρακτηρίζονται ως στεγνωτήρια κτιρίων και είναι δημοφιλή σε εργοτάξια, υπόγεια και ισόγεια οικοδομών, αποθήκες εμπορευμάτων, αποθήκες τροφίμων κ.τ.λ.

Δυνατότητες

ysixia

Χαμηλά Επίπεδα Θορύβου

Εσωτερικά χρησιμοποιεί την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξαρτημάτων και συγκολλήσεων για να εξασφαλίσει τη χαμηλότερη δυνατή εκπομπή θορύβου. Η μεγάλη παροχή αέρα είναι αναπόφευκτο να έχει μην θόρυβο, ο οποίος όμως μετριάζεται στα ≤ 56db δηλαδή περίπου όσο μια εξωτερική μονάδα ενός οικιακού κλιματιστικού.

ygrasia

Μικρό & Ευέλικτο

Ο Puredry PD150L Design Series είναι επικαλυμμένος με εποξική βαφή σε ένα περίβλημα από χάλυβα για να περιορίσει τις φθορές και τις γρατσουνιές. Χρησιμοποιεί ελαστικούς συμπαγής τροχούς διαμέτρου 20 εκατοστών με μεγάλες λαβές για ευκολία στη μετακίνηση σε εμπόδια όπως σκάλες, κράσπεδα.

CARPETS

Ιδανικό για Μεγάλους Χώρους

Έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μεγάλους και πολύ μεγάλους χώρους. Μπορεί να εξαφανίσει την υγρασία απ’ όπου και αν προέρχεται, σε καταστήματα και αποθήκες τροφίμων, υφασμάτων, έργων τέχνης, χώρους συντήρησης κρασιών και γενικά όπου υπάρχει περίσσια υγρασία σε μεγάλο εσωτερικό χώρο.

PAPER

Αποτελεσματικότητα & Design

Τι ζητούν οι πελάτες μας από έναν κτιριακό αφυγραντήρα, φυσικά να εξάγει πολλή υγρασία από τον αέρα, έχοντας όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση και να δώσει πολλά χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Αυτό ακριβώς είχε σχεδιαστεί για να κάνει ο Puredry PD150L Design Series. Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για ένταξη στη σειρά Puredry Design.

mouxla

Οικονομική Λειτουργία

Είναι ο οικονομικότερος τρόπος για την καταπολέμηση της μούχλας, της συμπύκνωσης και της υγρασίας σε χώρους έως 400 τ.μ. ενιαίου χώρου. Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, για να  πληροί τις απαιτήσεις μας όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση με μόλις 1,7 kw/h και την ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Έχει εγκατασταθεί Hot gas απόψυξη για να βελτιώσει τις επιδόσεις κάτω από τους 16 ° C.

warranty 2 αντίγραφο

Silver 2ετή Εγγύηση

Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ένωση. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Εγγύηση

2 Χρόνια Εγγύηση Silver σε όλα τα μοντέλα  Βιομηχανικών Αφυγραντήρων  Puredry

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Puredry PD130L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 130 λίτρων την ημέρα. Είναι ένας ισχυρός αφυγραντήρας με υψηλή ποιότητα κατασκευής, κατασκευασμένος για να εξαφανίζει την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD130LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 130 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα ακόμα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα ακόμα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία γρήγορα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.