Καθαριότητα | Υγιεινή | Οικονομία

Ισχυροί & Στιβαροί Βιομηχανικοί Αφυγραντήρες

Ένας αφυγραντήρας με εξαγωγή πάνω από 30 λίτρα την ημέρα, χαρακτηρίζεται ως Βιομηχανικός ή Κτιριακός Αφυγραντήρας. Αυτοί οι τύποι αφυγραντήρα λειτουργούν με συμπιεστή (compressor) και με ζεόλιθο (desiccant), χρησιμοποιούνται για να στεγνώσουν μεγάλα σπίτια, κοινόχρηστους μεγάλους χώρους, φρεσκοβαμμένους ή φρεσκοσοβατισμένους χώρους και διάφορους κλειστούς χώρους μετά από μια πλημμύρα. Χαρακτηρίζονται ως στεγνωτήρια κτιρίων και είναι δημοφιλή σε εργοτάξια, υπόγεια και ισόγεια οικοδομών, αποθήκες εμπορευμάτων, αποξυραντήρια τροφίμων, φαρμακοβιομηχανίες, εργοστάσια λιπασμάτων κ.τ.λ. Τι ζητούν οι πελάτες μας από έναν κτιριακό αφυγραντήρα, φυσικά να εξάγει πολλή υγρασία από τον αέρα, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση και να μας δώσει πολλά χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Αυτό ακριβώς έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν οι αφυγραντήρες Puredry Design series. Σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, είναι οι πρώτοι μας κτιριακοί αφυγραντήρες που πληρούν τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Design. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν τις απαιτήσεις μας όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση και την ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Αυτός είναι ο λόγος που έρχεται με μια εγγύηση δύο ετών για όλα τα μέρη τους. Είναι επικαλυμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή σε περίβλημα από χάλυβα για προστασία. Χρησιμοποιούν πολύ μεγάλες λαβές και ρόδες για ευκολία στη μετακίνηση  πάνω και κάτω από σκάλες και κράσπεδα. Διαθέτουν εύχρηστο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου. Εσωτερικά χρησιμοποιούν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξαρτημάτων και συγκολλήσεων για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες και να παρέχουν μέγιστα ποσοστά εξαγωγής. Καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια σε όλες τις θερμοκρασίες και σχετικές υγρασίες. Σε όλα τα μοντέλα έχει εγκατασταθεί Hot gas για να βελτιώσει τις επιδόσεις τους κάτω από τους 16°C. Τα μοντέλα LA έρχονται με μια ισχυρή αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων.

Δυναμικά αποτελέσματα αφύγρανσης

Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series ελέγχουν τη σχετική υγρασία σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, από χώρους επεξεργασίας προϊόντων, αποθηκευτικούς χώρους, θερμοκήπια και πολλούς άλλους οπού ο έλεγχος της υγρασίας είναι απαραίτητος. Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series είναι ανώτεροι των συστημάτων κλιματισμού, διότι αφαιρούν σωστά την υγρασία του αέρα και ικανοποιούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Το μειονέκτημα των περισσότερων συστημάτων A/C είναι η αυξημένη σχετική υγρασία που προκαλείται από τη χαμηλότερη θερμοκρασία στο χώρο ενώ παράλληλα καταναλώνει ενέργεια. Αυτό κάνει ένα A/C μη παραγωγικό για την βιομηχανική αφύγρανση. Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series ελέγχουν την περιεκτικότητα σε υγρασία του αέρα και των προϊόντων και εξασφαλίζουν τη σωστή συντήρηση. Αφαιρούν την υγρασία από τον χώρο με φυσικό τρόπο, γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και την συντήρηση του εξοπλισμού. Επίσης εξαφανίζουν την υγρασία και την συμπύκνωση σε κρύες επιφάνειες όπως δάπεδα, τοίχους, ηλεκτρικούς κινητήρες, ηλεκτρικά πάνελ.

Υγιεινή & Προστασία στις σκληρότερες εφαρμογές

Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series ελέγχουν τη σχετική υγρασία σε πολλές βιομηχανικές αλλά και κτηριακές εφαρμογές, όπως γυμναστήρια και χώρους άθλησης. Είναι σημαντικό για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα η υγρασία να αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει της, έτσι εξασφαλίζεται και η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτουν εξασφαλίζει την περιοδική λειτουργία του αφυγραντήρα όταν είναι απαραίτητο. Καθαρίζουν τον χώρο από σωματίδια σκόνης με το ενσωματωμένο φίλτρο που διαθέτουν. Δίνουν την δυνατότητα στον χειριστή-ιδιοκτήτη να προσαρμόσει με τον εύχρηστο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, την λειτουργία του μηχανήματος, στα μέτρα του. Έχουν ωραίο σχεδιασμό και εμφάνιση, τοποθετούνται μέσα στον χώρο εφαρμογής και έχουν σχετικά αθόρυβη λειτουργία, υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να τοποθετηθούν με μικρές παρεμβάσεις εντοιχισμένοι για να εξασφαλιστεί τελείως αθόρυβη λειτουργία.

Εγγύηση

2 Χρόνια Εγγύηση Silver σε όλους τους Mini και Βιομηχανικούς Αφυγραντήρες  Puredry

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας

Μοντέλα

Puredry PD50L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 50 λίτρων την ημέρα. Είναι ένας ισχυρός αφυγραντήρας με υψηλή ποιότητα κατασκευής, κατασκευασμένος για να εξαφανίζει την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD50LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 50 λίτρων την ημέρα με αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι ένας ισχυρός αφυγραντήρας υψηλής ποιότητας κατασκευής για να εξαφανίζει την υγρασία στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD50LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 50 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία γρήγορα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD90L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 90 λίτρων την ημέρα. Είναι ένας ισχυρός αφυγραντήρας με υψηλή ποιότητα κατασκευής, κατασκευασμένος για να εξαφανίζει την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD90LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 90 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD90LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 90 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία γρήγορα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD130L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 130 λίτρων την ημέρα. Ένας ισχυρός αφυγραντήρας με υψηλή ποιότητα κατασκευής, κατασκευασμένος για να εξαφανίζει την υγρασία στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD130LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 130 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150L Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150LA Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος για να αφαιρεί την υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PDD200M Desiccant

Είναι ένας ισχυρός και στιβαρός αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant κατασκευασμένος για να εξαγάγει πολύ υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές. Ιδανικό για την οικοδομή, αποξυραντήρια τροφίμων, πισίνες, χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες μιας και η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται από -20 έως +60 ℃.

Puredry PDD400M Desiccant

Είναι ένας ισχυρός και στιβαρός αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant κατασκευασμένος για να εξαγάγει πολύ υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές. Ιδανικό για την οικοδομή, αποξυραντήρια τροφίμων, πισίνες, χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες μιας και η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται από -20 έως +60 ℃.

Puredry PDD600M Desiccant

Είναι ένας ισχυρός και στιβαρός αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant κατασκευασμένος για να εξαγάγει πολύ υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές. Ιδανικό για την οικοδομή, αποξυραντήρια τροφίμων, πισίνες, χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες μιας και η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται από -20 έως +60 ℃.

Puredry PD170L Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός-βιομηχανικός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 170 λίτρων την ημέρα πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD170L Plus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 170 λίτρων την ημέρα πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD170LA PLus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 170 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD210L Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός-βιομηχανικός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 210 λίτρων την ημέρα πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD210L Plus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 210 λίτρων την ημέρα πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD210LA PLus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 210 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.