Προηγμένης Τεχνολογίας Οικιακοί Yγραντήρες

Όταν ο αέρας είναι ξηρός, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να γίνει δυσάρεστος και ανθυγιεινός, οδηγώντας σε αυξημένα επίπεδα στατικού ηλεκτρισμού, ξηρότητα της επιδερμίδας, σκασμένα χείλη, ακόμα και αιμορραγία της μύτης (ρινορραγία). Η βέλτιστη υγρασία είναι μεταξύ 50 και 60% σχετικής υγρασίας. Εν τούτοις, κατά τη διάρκεια του χειμώνα η σχετική υγρασία σε ένα μέσο σπίτι μπορεί πέσει κάτω από το 20%.  

Ξηρός αέρας

Πολλά συστήματα κεντρικής θέρμανσης ξηραίνουν τον αέρα στα σπίτια μας όπως τζάκια, ξηλόσομπες, air condition και άλλα. Μπορεί να προκαλέσουν ξηρό δέρμα, πονόλαιμο και φαγούρα στα μάτια. Ο ξηρός αέρα μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο της έκθεσης σε λοιμώξεις και έχουν αρνητική επίδραση για εκείνους με ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος και αλλεργίες. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι και τα ζώα που πλήττονται, είναι τα σπίτια και τα έπιπλα. Μια ρωγμή σε ξύλινο έπιπλο προκαλείται συνήθως από μια αντίδραση στην έλλειψη υγρασίας στον αέρα.

Υγιεινή

Με την χρήση υγραντήρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία), που ανανεώνουν όχι μόνο την ατμόσφαιρα, αλλά και τη διάθεση μας. Απομακρύνουν την ένταση και την πνευματική κούραση και μας χαρίζουν ηρεμία και ευφορία. Ο «φρέσκος» αέρας ενυδατώνει το δέρμα μας και ανακουφίζει από τα αναπνευστικά προβλήματα. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητος κατά τους χειμερινούς μήνες που λόγω του πολύ ξηρού αέρα βρίσκονται σε έξαρση οι ιώσεις και οι αλλεργίες. Ιδανικός για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα για να μεγαλώσει το μωρό σας σε ένα «σωστό» περιβάλλον.

Τεχνολογία

Όλα τα μοντέλα Υγραντήρων μας είναι υπερηχητικής τεχνολογίας. Οι υπερηχητικοί υγραντήρες χρησιμοποιούν υψηλής συχνότητας ταλάντωση προκειμένου να μετατρέψουν το νερό σε μικρά σωματίδια νερού, με διάμετρο περίπου 1,5 microns. Το σύστημα αερισμού ελευθερώνει τα σωματίδια νερού στον ξηρό αέρα, όπου και εξατμίζονται, δημιουργώντας το απαιτούμενο επίπεδο υγρασίας. Τα σωματίδια νερού φαίνονται σαν σταθερή ροή εκνεφώματος καθώς ταξιδεύουν προς τα πάνω και έξω από τη συσκευή. Οι υγραντήρες μας είναι συγχρόνως και καθαριστές αέρα με ιονισμό, διαθέτουν τους κατάλληλους αυτοματισμούς ώστε να σας προσφέρουν ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον χωρίς την δική σας συχνή επίβλεψη, προτείνονται από ιατρούς σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα και σε παιδιά με άσθμα και βρογχιολίτιδα.

Μοντέλα

Puredry PD Mist Design

Η Νέα σειρά PD Mist Design μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ξηρού αέρα για να επιτευχθεί μια υγιή ισορροπία.

Εγγύηση

warranty 2 αντίγραφο

2 Χρόνια Εγγύηση Silver σε όλους τους Οικιακούς Υγραντήρες Design Series Puredry

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων ύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας