Αφυγραντήρας υψηλής απόδοσης
και μοναδικού σχεδιασμού
Puredry Sophia PD2419 Design Low Energy

Ο αφυγραντήρας Puredry Sophia PD2419 Design Low Energy είναι ειδικά σχεδιασμένος για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγρασίας στις πιο σκληρές συνθήκες.

Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για ένα σπίτι έως 150 τ.μ. και θέλετε συγχρόνως να καθαρίζετε τον αέρα από βλαβερά μικροσωματίδια σκόνης, γύρης, χημικά, παθογόνους μικροοργανισμούς κτλ., τότε αυτός είναι ο σωστός αφυγραντήρας. Νέα μοναδική design σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα, εξοικονομεί χρήματα από τα έξοδα λειτουργίας κρατώντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Η νέα σειρά Puredry Sophia έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Χάρη στο καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Smart Save Energy, η επιλογή του Sophia PD2419 2022 είναι μονόδρομος.

Δυνατότητες

ysixia

Απόλυτα Ήσυχο

Ο αφυγραντήρας Puredry Sophia PD2419 Design είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά  που συμβάλουν στην πολύ χαμηλή εκπομπή θορύβου. Υπάρχουν τοποθετημένα περιμετρικά του συμπιεστή ειδικά ηχομονωτικά υλικά ώστε να απορροφούν κατά το μέγιστο τον ήχο λειτουργίας του συμπιεστή. Το ποσοστό θορύβου κατά την λειτουργία του ανέρχεται μόλις στα 38dB. Διαθέτει τον καινούριο συμπιεστή 5ης γενιάς προσφέροντας ασυναγώνιστες επιδόσεις διατηρώντας τα επίπεδα θορύβου αρκετά χαμηλά.

alergies

Υποαλλεργικό

Ο αφυγραντήρας Puredry Sophia PD2419 είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί αλλεργία ή αλλεργικές αντιδράσεις,  στον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά την κυκλοφορία του αέρα, τα φίλτρα εισόδου κατακρατούν αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, χνούδια, τρίχες κτλ. Επίσης χάρη στα φίλτρα Hepa & Carbon τα οποία διαθέτει, κατακρατεί  δυσάρεστες οσμές και χημικά από καπνό και τσιγάρο. 

puredry_save_money

Μηδενική κατανάλωση

Ο αφυγραντήρας Puredry Sophia PD2419 είναι ο οικονομικότερος αφυγραντήρας στην αγορά σε προϊόντα αφύγρανσης έως 150 τ.μ. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη  στην υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά και στο έξυπνο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας  Smart Save Energy. Η ικανότητα μεγάλης ποσότητος ανακύκλωσης-αφύγρανσης του αέρα συμβάλει στην ακόμα γρηγορότερη μείωση των ποσοστών σχετικής υγρασίας στο χώρο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον μείωση κατανάλωσης ενέργειας.

laundry

Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων

Στεγνώστε τα ρούχα σας υγιεινά και οικονομικά με την λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον αφυγραντήρα σε ένα δωμάτιο ή στο μπάνιο (κλειστή πόρτα). Τοποθετήστε τα ρούχα σε απόσταση τουλάχιστον 30-40 εκατοστών από τον αφυγραντήρα. Επιλέξτε την λειτουργία στεγνώματος ρούχων (dryer). Ο αφυγραντήρας στεγνώνει τα ρούχα σας ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και καθαρού αέρα.

3 state

Καθαριστής Αέρα

Ο Puredry Sophia PD2419 Design εκτός από την υψηλή ποιότητα αφύγρανσης παρέχει και τριών σταδίων καθαρισμό του αέρα  μέσω των ενσωματωμένων φίλτρων που διαθέτει. Το πρώτο στάδιο, πλενόμενο προφίλτρο στερεών κατακρατεί σκόνη, σωματίδια, χνούδια, τρίχες κατοικίδιων κ.τ.λ. Το δεύτερο στάδιο φίλτρο Hepa είναι σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα έτσι ώστε να παρακρατεί το 99,97 % των σωματιδίων που έχουν μέγεθος από 0,3 μm ή μεγαλύτερο, κατακρατεί σπόρους μούχλας, γύρη, σκόνη, νεκρά κύτταρα κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης κλπ. Το τρίτο στάδιο φίλτρο Άνθρακα κατακρατεί χημικά από τσιγάρο, καπνό καύσης ξύλων, ατμοσφαιρική ρύπανση από καυσαέρια και δυσάρεστες οσμές. Αυτά είναι τα καλύτερα φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα που θα μπορούσατε να έχετε σήμερα σε έναν αφυγραντήρα.

smart 1

Smart Save Energy 

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια με την έξυπνη λειτουργία smart save energy. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας σταματά την λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής). Έπειτα η συσκευή ξεκινά να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά, ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 5% ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι στην προεπιλεγμένη λειτουργία. Εάν η σχετική υγρασία του χώρου είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι την λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες τριαντάλεπτες παύσεις εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα ένα ποσοστό οικονομικότερης λειτουργία άνω του 30%.

puredry_warranty 5

Εγγύηση 5 χρόνια

Όλοι οι οικιακοί αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 5ετή platinum εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας. Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Παρουσίαση

Αθόρυβη λειτουργία

Ο αφυγραντήρας Puredry PD2419 Sophia είναι ειδικά σχεδιασμένος για να λειτουργεί σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Διαλέξτε την χαμηλή ένταση του ανεμιστήρα και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Εξαιρετικά χρήσιμο τις βραδινές ώρες σε συνθήκες ύπνου.

Λειτουργία στεγνώματος ρούχων

Στεγνώστε εύκολα και γρήγορα τα ρούχα σας με την λειτουργία στεγνώματος ρούχων (dryer). Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε απόσταση 30-40 εκατοστών από τον αφυγραντήρα, επιλέξτε την λειτουργία dryer και κλείστε την πόρτα. Με αυτό τον τρόπο στεγνώνετε τα ρούχα γρήγορα, με καθαρό αέρα σε συνδυασμό με το φίλτρο HEPA-CARBON.

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ρεύματος με την έξυπνη λειτουργία Save Energy. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μόλις ρίξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου στα επιθυμητά.

Φίλτρο HEPA-CARBON

Κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα. Κατακρατά το 99,97% των μικροσωματιδίων στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης, γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων ενώ συγχρόνως το φίλτρο άνθρακα απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο, αναθυμιάσεις μπογιάς κτλ.

Φωτεινή ένδειξη υγρασίας χώρου, με εναλλασσόμενα χρώματα.​

Ενημερωθείτε για τα ποσοστά υγρασίας του χώρου σας απλά κοιτώντας τον αφυγραντήρα από μακριά. Το χρώμα του φωτεινού δαχτυλιδιού αλλάζει ανάλογα με τα ποσοστά υγρασίας που έχει ο χώρος εκείνη την στιγμή. 

Χαρακτηριστικά

kisspng-hospital-health-care-clip-art-health-vector-5b16d2a19d7bc6.7673782915282223696451

Απολαύστε την μοναδική εμπειρία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με φίλτρα Hepa & Carbon. Ο Sophia PD2419 διαθέτει στην είσοδο του αέρα διπλό φίλτρο με αποτέλεσμα ο αέρας να ανακυκλώνεται και να κατανέμεται γρηγορότερα και με καλύτερα αποτέλεσμα.

22239-silent-ios-7-interface-symbol1 αντίγραφο ready

Απολαύστε την καθαρή ατμόσφαιρα  στο χώρο σας αθόρυβα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε υγιεινό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια.

defrost

Για την μέγιστη απόδοση του αφυγραντήρα κατά την διάρκεια λειτουργίας του, υπάρχει η αυτόματη λειτουργία της έξυπνης απόψυξης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δημιουργηθεί πάγος, ο συμπιεστής θα σταματήσει αυτόματα και ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.

timer

Λειτουργία χρονοδιακόπτη. Μπορείτε να επιλέξετε τις ώρες τις οποίες θα είναι σε λειτουργία το προϊόν από 1 έως 24 ώρες. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να γλιτώσετε άσκοπες ώρες λειτουργίας του μηχανήματος.

CARBON FILTER

Ο Sophia PD2419 διαθέτει τριπλό φίλτρο αέρα. Το πρώτο στάδιο είναι φίλτρο στερεών. Το δεύτερο φίλτρο Hepa κατακρατεί σκόνες, αιωρούμενα στερεά, βλαβερά μικροσωματίδια σκόνης, γύρη. Το τρίτο στάδιο είναι φίλτρο άνθρακα, και απομακρύνει  χημικά, παθογόνους μικροοργανισμούς, τον καπνό του τσιγάρου, δυσάρεστες οσμές. 

laundry

Λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Επιλέγοντας την λειτουργία Dryer, τοποθετούμε τα πλυμένα ρούχα σε απόσταση 30-40 εκατοστά από τον αφυγραντήρα και κλείνουμε την πόρτα. Ο Sophia PD2419 Design θα στεγνώσει τα ρούχα σας με καθαρό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία, σκόνη, δυσάρεστες μυρωδιές, βακτήρια και αιωρούμενα σωματίδια.

Εγγύηση

5 Χρόνια Εγγύηση Platinum σε όλους τους Οικιακούς Αφυγραντήρες Design & Famous Series Puredry

Όλοι οι οικιακοί αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας. Για να επωφεληθείτε της εγγύησης που συνοδεύει όλους τους αφυγραντήρες Puredry, θα πρέπει να καταχωρησετε την εγγύηση του προϊόντος που έχετε στην κατοχή σας στην επίσημη σελίδα της εταιρείας. https://puredryhellas.com/egguiseis/

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Σχετικά Προϊόντα

Puredry PD12L Design Low Energy

Νέα μοναδική σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα, με δυνατότητα αφύγρανσης 12 λίτρων/ημέρα. Εξοικονομεί χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τα έξοδα θέρμανσης

Puredry PD20L Design Low Energy

Νέα μοναδική σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα, με δυνατότητα αφύγρανσης 22 λίτρων/ημέρα. Εξοικονομεί χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τα έξοδα θέρμανσης

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.