Puredry PDD85300 Mykonos Famous.

Η απάντηση στις πιο απαιτητικές συνθήκες αφύγρανσης στο εξοχικό

Ο αφυγραντήρας Puredry PDD85300 Mykonos Famous, με τεχνολογία Zeolite Regeneration εκμεταλλεύεται την νέα Ιαπωνική τεχνολογία αφύγρανσης με εξελιγμένο λογισμικό 

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας με τον προηγμένης τεχνολογίας αφυγραντήρα Puredry PDD85300 Mykonos ο οποίος μπορεί να καλύψει χώρους έως και 100m² στην ηπειρωτική  Ελλάδα και έως 80m² σε παραθαλάσσιες ή παραλίμνιες περιοχές όπου τα επίπεδα σχετικής υγρασίας υπερβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το 80% Σ.Υ. Λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δε θερμαίνονται ικανοποιητικά και έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θερμοκρασίες κάτω από 15°C ή θερμαίνονται ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, για εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ, εργαστήρια κτλ. Έχει δυνατότητα αφύγρανσης 8,5-10 λίτρων την ημέρα, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει επιλογές λειτουργίας αφύγρανσης από 40%-60% με επιλογή ανά 5%, ορίζοντας την υγρασία 40% ενεργοποιείται η λειτουργία στεγνώματος ρούχων, τρεις ταχύτητες ανεμιστήρα LOW-HIGH και Auto, χρονοδιακόπτη 2-12 ωρών, φίλτρο αέρα δύο σταδίων σωματιδίων και HEPA-Carbon φίλτρο που απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο και σωματίδια έως και 0.1 micronκ.τ.λ.

Δυνατότητες

ysixia

Απόλυτα Ήσυχο

Η τεχνολογία desiccant  που διαθέτει, εκτός από την άμεση αντιμετώπιση της υγρασίας, συμβάλει στην χαμηλή ένταση του ήχου. Εξασφαλίστε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας για εσάς και την οικογένειά σας, απαλλαγμένο από σωματίδια σκόνης και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Low κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία, απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, χωρίς την παραμικρή ενόχληση

hi performance

Υψηλή απόδοση

Ο Puredry PDD85300 Mykonos Famous είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί με την μέγιστη απόδοση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Λόγω του ότι λειτουργεί με αντιστάσεις για την επίτευξη της αφύγρανσης (στέγνωμα του ζεολίθου), την καταναλισκόμενη ενέργεια την επιστρέφει στον χώρο σε θερμική, γι’ αυτό και ο εξερχόμενος αέρα είναι 8-12°C θερμότερος από τον  εισερχόμενο, Σαν αποτέλεσμα βοηθά στη θέρμανση του χώρου κυρίως του χειμερινούς μήνες που οι ανάγκες για θέρμανση είναι αυξημένες.

smart icons

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα εμφανίσει στην οθόνη τον κωδικό σφάλματος, ενημερώνοντάς σας άμεσα για τη βλάβη, ώστε να προχωρήσετε στην αντιμετώπιση του προβλήματος και σε άμεση επισκευή αν και όταν χρειαστεί. Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά το συνοδευτικό manual ώστε να ενημερωθείτε για την ορθή λειτουργία και συντήρηση της συσκευής.

4 state

Καθαριστής Αέρα

Ο αφυγραντήρας Puredry PDD85300 Mykonos  εκτός από την υψηλή ποιότητα αφύγρανσης παρέχει και καθαρισμό του αέρα μέσω του φίλτρου Άνθρακα που περιλαμβάνει ή του προαιρετικού φίλτρου αέρα Hepa-Carbon καθώς και της λειτουργίας του ισχυρότατου Plasma ιονιστή που διαθέτει. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατώντας σκόνη, αιωρούμενα στερεά και βακτήρια. Το φίλτρο αποστείρωσης HEPA συγκρατεί το 97,79% των αιωρούμενων σωματιδίων Με αυτούς τους συνδυασμούς παρέχεται στο χώρο σας καθαρός αέρας απαλλαγμένος από μικρόβια, σκόνη και δυσάρεστες μυρωδιές. Tο κορυφαίο φίλτρο Hepa-Cabron έχει την δυνατότητα να εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, χημικά, ιούς, μικρόβια και εμποδίζει μικροσωματίδια μεγέθους μεγαλύτερα από 0,1 micron να περάσουν στην συσκευή.

smart save enrgy

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια με την έξυπνη λειτουργία smart save energy. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που έχουμε ρυθμίσει έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας σταματά την λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής). Έπειτα η συσκευή ξεκινά να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά, ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 3-5% ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι στην προεπιλεγμένη λειτουργία. Εάν η σχετική υγρασία του χώρου είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι την λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες τριαντάλεπτες παύσεις εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα ένα ποσοστό οικονομικότερης λειτουργία άνω του 30%.

puredry dry boat

Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Ο αφυγραντήρας Puredry PDD85300 Mykonos μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει προβλήματα υγρασίας σε οικίες, γκαρσονιέρες, φοιτητικές εστίες, δωμάτια ξενοδοχείων σε παραθαλλάσιες-παραλίμνιες περιοχές όπου τα επίπεδα σχετικής υγρασίας είναι μεγάλα. Τα τελευταία χρόνια λόγο και της κλιματικής αλλαγής τα προβλήματα πλεονάζουσας υγρασίας έχουν γίνει εντονότατα, με αποτέλεσμα πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να μας ζητήσουν να βρούμε την οικονομικότερη λύση στο πρόβλημα τους. Έτσι πάντα με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, την χαμηλότερη κατανάλωση και την χαμηλότερη τιμή παρουσιάσαμε τους αφυγραντήρες της σειράς Desiccant με τεχνολογία Zeolite Regeneration με ζεόλιθο, προσιτό σε επαγγελματίες ιδιοκτητών ξενοδοχείων, σκαφών αναψυχής ενοικιαζόμενων δωματίων, φοιτητών κ.τ.λ..

laundry

Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων

Στεγνώστε τα ρούχα σας υγιεινά και οικονομικά με την λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον αφυγραντήρα σε ένα δωμάτιο ή στο μπάνιο (κλειστή πόρτα). Τοποθετήστε τα ρούχα σε απόσταση τουλάχιστον 30-40 εκατοστών από τον αφυγραντήρα. Επιλέξτε την λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Ο αφυγραντήρας στεγνώνει τα ρούχα σας ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και καθαρού αέρα στον χώρο και στα ρούχα σας.

drop rgb 288x288

Φωτεινή Ένδειξη Υγρασίας

Άμεσος και ακριβής έλεγχος του επιπέδου υγρασίας στον χώρο σας χάρη στον ενσωματωμένο ηλεκτρονικό αισθητήρα. Ενημερωθείτε για τα ποσοστά υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο σας με μια ματιά και προσαρμόστε τη λειτουργία του αφυγραντήρα σας. Μέσω των φωτεινών ενδείξεων στο δοχείο νερού με αντανάκλαση στο δάπεδο, γνωρίζετε αν η υγρασία του χώρου σας είναι σε εξαιρετικό, καλό ή επιβαρυμένο επίπεδο.

puredry_save_money

Λειτουργία ECO

Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος και εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια. Με τη λειτουργία Low η συσκευή λειτουργεί οικονομικότερα και η κατανάλωση μειώνεται στο μισό. Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες στο χώρο σας.

Παρουσίαση

Λειτουργία Ιονιστή

Ενεργοποιώντας την λειτουργία του ιονιστή, μεγάλη ποσότητα θετικών και αρνητικών φορτισμένων ιόντων απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, βακτήρια, καπνό από τσιγάρο να πέσουν στο δάπεδο. Παράλληλα καθαρίζουν τον αέρα από χημικά και δυσάρεστες οσμές.

Έξυπνη λειτουργία Smart Save Energy​

Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ρεύματος με την έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης Smart Save Energy. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μόλις τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.

Αθόρυβη λειτουργία

Οι αφυγραντήρες της σειράς Famous είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Επιλέξτε την χαμηλή ένταση του ανεμιστήρα και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Εξαιρετικά χρήσιμο τις βραδινές ώρες σε συνθήκες ύπνου.

Φίλτρο Hepa-Carbon

Ο αφυγραντήρας PDD85300 Mykonos διαθέτει δύο φίλτρα εισαγωγής του αέρα. Το πρώτο φίλτρο που κατακρατεί αιωρούμενα στερεά σωματίδια και σκόνη καθώς και ένα δεύτερο φίλτρο άνθρακα ή HEPA-Carbon, το οποίο έχει την δυνατότητα να απορροφά δυσάρεστες οσμές, χημικά όπως και το φίλτρο άνθρακα προσθέτοντας όμως την δυνατότητα να κατακρατά ιούς, μικρόβια και εμποδίζει μικροσωματίδια μεγέθους μεγαλύτερα από 0,1 micron να περάσουν στην συσκευή.

Χαρακτηριστικά

lightweight

Ελάχιστο Βάρος

Ένα χαρακτηριστικό του αφυγραντήρα Puredry PDD85300 Mykonos είναι το ελάχιστο βάρος του. Λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών κατασκευής αλλά και της τεχνολογίας αφύγρανσης Zeolite Regeneration που διαθέτει, ο αφυγραντήρας έχει βάρος μόλις 6,8 κιλών.

22239-silent-ios-7-interface-symbol1 αντίγραφο ready

Απόλυτα Ήσυχο

Απολαύστε την καθαρή ατμόσφαιρα  στο χώρο σας αθόρυβα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε υγιεινό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια.

smart icon

Έξυπνη Αφύγρανση

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου σας, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες.

timer

Χρονοδιακόπτης 12 ωρών

Λειτουργία χρονοδιακόπτη. Μπορείτε να επιλέξετε τις ώρες τις οποίες θα είναι σε λειτουργία το προϊόν από 2 έως 12 ώρες. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να γλιτώσετε άσκοπες ώρες λειτουργίας του μηχανήματος.

αρχείο λήψης αντίγραφο

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο αφυγραντήρας PDD85300 Mykonos Famous διαθέτει αυτόματη επανεκκίνηση από το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν πριν την διακοπή. Οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις που είχαν επιλεχτεί λειτουργούν κανονικά.

laundry

Στέγνωμα Ρούχων

Λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Επιλέγοντας την λειτουργία “Laundry” (μοντέλα μετά το 2021) ή ορίζοντας την υγρασία στο 40% στα παλαιότερα μοντέλα, τοποθετούμε τα πλυμένα ρούχα σε απόσταση 30-40 εκατοστά από τον αφυγραντήρα και κλείνουμε την πόρτα. Ο PDD85300 Mykonos Famous θα στεγνώσει τα ρούχα σας με καθαρό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία, σκόνη, δυσάρεστες μυρωδιές, βακτήρια και αιωρούμενα σωματίδια.

full tank

Ηχητική ειδοποίηση γεμάτου Δοχείου Νερού

Εξασφαλίστε την άριστη λειτουργία της συσκευής σας χωρίς έγνοιες. Αν το δοχείο νερού δεν τοποθετηθεί σωστά ή όταν το δοχείο έχει γεμίσει, η συσκευή ενημερώνει με ηχητική ειδοποίηση και ο αφυγραντήρας σταματά αμέσως τη λειτουργία του. Απολαύστε άριστα επίπεδα υγρασίας χωρίς να ανησυχείτε για την πιθανότητα διαρροής ή υπερχείλισης.

overflow

Προστασία Yπερχείλισης

Απολαύστε την ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα σας χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή ή υπερχείλιση.

icon_puredry_drain

Συνεχής Αποστράγγιση

Ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέστε το με το σιφόνι δαπέδου. Το νερό του αέρα που συλλέγεται κατά τη λειτουργία του αφυγραντήρα, θα οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση.

Εγγύηση

5 Χρόνια Εγγύηση Platinum σε όλους τους Οικιακούς Αφυγραντήρες Design & Famous Series Puredry

Όλοι οι οικιακοί αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας. Για να επωφεληθείτε της εγγύησης που συνοδεύει όλους τους αφυγραντήρες Puredry, θα πρέπει να καταχωρησετε την εγγύηση του προϊόντος που έχετε στην κατοχή σας στην επίσημη σελίδα της εταιρείας. https://puredryhellas.com/egguiseis/

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Σχετικά Προϊόντα

Puredry PDD8519 Famous Series

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

pdd 85200

Puredry PDD85200 Famous Series

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.