Καθαριότητα | Υγιεινή | Οικονομία

Προηγμένης Τεχνολογίας Αφυγραντήρες Πισίνας

Οι αφυγραντήρες πισίνας σχεδιάζονται συνήθως σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης, ώστε να εξυπηρετούν πλήρως τις εκάστοτε απαιτήσεις, αποτελούνται από υλικά και εξαρτήματα επιλεγμένα ειδικά για ακραία περιβάλλοντα και επιτυγχάνουν άψογη διαχείριση των ειδικών θερμο υδρομετρικών παραμέτρων (θερμοκρασίας, υγρασίας, πλήθους χρηστών), θερμοδυναμική ανανέωση (αέρα ή νερού), προηγμένο ηλεκτρονικό έλεγχο για πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση του συστήματος.

Η διαχείριση του αέρα στις πισίνες απαιτεί ειδικές μηχανολογικές λύσεις ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή άνεση για τους χρήστες.

Εμείς στην Puredry δίνουμε λύσεις στα προβλήματα υψηλής υγρασίας με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες.

Δυναμικά Αποτελέσματα Αφύγρανσης

Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series ελέγχουν τη σχετική υγρασία σε πολλές βιομηχανικές και κτηριακές εφαρμογές, όπως πισίνες όπου τα επίπεδα παραγωγής υγρασίας λόγο συνεχούς ανάδευσης των θερμών υδάτων είναι μεγάλη. Η μεγάλη ποσότητα υδρατμών (υγρασίας) που απελευθερώνεται στον χώρο, λόγο εξάτμισης των υδάτων από την διαφορά θερμοκρασίας αέρα-νερού, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, προκαλεί δυσάρεστα αποτελέσματα με φθορά του κτηρίου και του εξοπλισμού. Για την απομάκρυνση της υγρασίας σε αίθουσες με πισίνα χρησιμοποιούνται αφυγραντήρες συμπύκνωσης (compressor). Η επιλογή αφυγραντήρα πισίνας θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα μελέτης, η οποία προκύπτει από δεδομένα όπως: τα κυβικά και η θερμοκρασία του αέρα στον χώρο, τα κυβικά και η θερμοκρασία του νερού, τα τετραγωνικά της επιφάνειας του νερού, η συχνότητα χρήσης κ.π.α.

Υγιεινή & Προστασία στις σκληρότερες εφαρμογές

Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series ελέγχουν τη σχετική υγρασία σε πολλές βιομηχανικές και κτηριακές εφαρμογές, όπως πισίνες όπου τα επίπεδα παραγωγής υγρασίας λόγο συνεχούς ανάδευσης των θερμών υδάτων είναι μεγάλη. Η μεγάλη ποσότητα υδρατμών (υγρασίας) που απελευθερώνεται στον χώρο, λόγο εξάτμισης των υδάτων από την διαφορά θερμοκρασίας αέρα-νερού, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, προκαλεί δυσάρεστα αποτελέσματα με φθορά του κτηρίου και του εξοπλισμού. Για την απομάκρυνση της υγρασίας σε αίθουσες με πισίνα χρησιμοποιούνται αφυγραντήρες συμπύκνωσης (compressor). Η επιλογή αφυγραντήρα πισίνας θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα μελέτης, η οποία προκύπτει από δεδομένα όπως: τα κυβικά και η θερμοκρασία του αέρα στον χώρο, τα κυβικά και η θερμοκρασία του νερού, τα τετραγωνικά της επιφάνειας του νερού, η συχνότητα χρήσης κ.π.α. Οι βιομηχανικοί αφυγραντήρες Puredry Design series ελέγχουν την περιεκτικότητα σε υγρασία του αέρα και εξασφαλίζουν τη σωστή συντήρηση του κτηρίου και του εξοπλισμού. Αφαιρούν την υγρασία από τον χώρο με φυσικό τρόπο, γεγονός που εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία και υγιεινή του χώρου.

Εγγύηση

2 Χρόνια Εγγύηση Silver σε όλα τα μοντέλα Αφυγραντήρων Πισίνας Puredry

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας

Μοντέλα

Puredry PD50LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 50 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία γρήγορα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD90LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 90 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία γρήγορα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD150LA Plus Design Series

Βιομηχανικός-Κτιριακός Αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 150 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Είναι κατασκευασμένος από inox. Αφαιρεί την υγρασία γρήγορα και στις σκληρότερες εφαρμογές.

Puredry PD170L Plus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 170 λίτρων την ημέρα πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD170LA PLus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 170 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD210L Plus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 210 λίτρων την ημέρα πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Puredry PD210LA PLus Design Series

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από inox με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο κτιριακός αυτός αφυγραντήρας με απόδοση 210 λίτρων την ημέρα. Διαθέτει αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων. Πληρεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην σειρά Puredry Design. Ιδανικό για πισίνες, γυμναστήρια, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και για την αποκατάσταση χώρων μετά από πλημμύρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.