Puredry PDDW12200 Famous.

Η απάντηση στις πιο απαιτητικές συνθήκες αφύγρανσης με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi

Ο αφυγραντήρας Puredry PDDW12200 Famous, διαθέτει την νέα Ιαπωνική τεχνολογία αφύγρανσης Zeolite Regeneration με εξελιγμένο λογισμικό, LCD οθόνη και συνδεσιμότητα Wi-Fi 

Ο αφυγραντήρας Puredry PDDW12200 Famous μπορεί να καλύψει χώρους έως και 150m² στην ηπειρωτική  Ελλάδα και έως 100m² σε παραθαλάσσιες ή παραλίμνιες περιοχές όπου τα επίπεδα σχετικής υγρασίας υπερβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το 80% Σ.Υ. Ρυθμίστε τη συσκευή σας ακόμη και αν δεν είστε στο σπίτι ή το γραφείο σας οποιαδήποτε στιγμή. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια δημιουργώντας το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi. Λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δε θερμαίνονται ικανοποιητικά και έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θερμοκρασίες κάτω από 15°C ή θερμαίνονται ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, για εξοχικές κατοικίες, χώρους εργασίας, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ, εργαστήρια κτλ. Έχει δυνατότητα αφύγρανσης έως και 12 λίτρων την ημέρα, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει επιλογές λειτουργίας αφύγρανσης από 40%-80% με επιλογή ανά 5%, AUTO λειτουργία (50%) και CO continue (στέγνωμα ρούχων), τρεις ταχύτητες ανεμιστήρα SLEEP-LOW-HIGH, χρονοδιακόπτη 1-24 ωρών, θερμόμετρο με συνεχή ένδειξη θερμοκρασίας στην LCD οθόνη, φίλτρο αέρα τριών σταδίων, σωματιδίων, άνθρακα και HEPA-Carbon φίλτρο που απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο και σωματίδια έως και 0.1 micron.

Δυνατότητες

ysixia

Απόλυτα Ήσυχο

Η τεχνολογία desiccant  που διαθέτει, εκτός από την άμεση αντιμετώπιση της υγρασίας, συμβάλει στη χαμηλή ένταση του ήχου. Εξασφαλίζει καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας για εσάς και την οικογένειά σας, απαλλαγμένο από σωματίδια σκόνης και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Low κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία, απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

WI-Fi

Λειτουργία Wi-Fi

Ρυθμίστε και παρακολουθείστε τη συσκευή σας ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι ή το γραφείο σας οποιαδήποτε στιγμή. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και δημιουργήστε το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi.

smart icons

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα εμφανίσει στην οθόνη τον κωδικό σφάλματος, ενημερώνοντάς σας άμεσα για τη βλάβη, ώστε να προχωρήσετε στην αντιμετώπιση του προβλήματος και σε άμεση επισκευή αν και όταν χρειαστεί. Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά το συνοδευτικό manual ώστε να ενημερωθείτε για την ορθή λειτουργία και συντήρηση της συσκευής.

4 state

Καθαριστής Αέρα

Ο Puredry PDDW12200 Famous εκτός από υψηλή ποιότητα αφύγρανσης παρέχει και καθαρισμό του αέρα μέσω του φίλτρου Άνθρακα που περιλαμβάνει ή του προαιρετικού φίλτρου αέρα Hepa-Carbon καθώς και της λειτουργίας του ισχυρότατου Plasma ιονιστή που διαθέτει. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατώντας σκόνη, αιωρούμενα στερεά και βακτήρια. Το φίλτρο αποστείρωσης HEPA συγκρατεί το 97,79% των αιωρούμενων σωματιδίων Με αυτούς τους συνδυασμούς παρέχεται στο χώρο σας καθαρός αέρας απαλλαγμένος από μικρόβια, σκόνη και δυσάρεστες μυρωδιές. Tο κορυφαίο φίλτρο Hepa-Cabron έχει την δυνατότητα να εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, χημικά, ιούς, μικρόβια και εμποδίζει μικροσωματίδια μεγέθους μεγαλύτερα από 0,1 micron να περάσουν στην συσκευή.

smart save enrgy

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια με την έξυπνη λειτουργία smart save energy.
Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που έχουμε ρυθμίσει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας σταματά τη λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής). Έπειτα η συσκευή ξεκινά να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά, ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 3-5% ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι στην προεπιλεγμένη λειτουργία. Εάν η σχετική υγρασία του χώρου είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι την λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες τριαντάλεπτες παύσεις εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα ένα ποσοστό οικονομικότερης λειτουργία άνω του 30%.

hi performance

Υψηλή Απόδοση

Ο αφυγραντήρας Puredry PDDW12200 Famous είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Λόγω του ότι λειτουργεί με αντιστάσεις για την επίτευξη της αφύγρανσης (στέγνωμα του ζεολίθου), την καταναλισκόμενη ενέργεια την επιστρέφει στον χώρο σε θερμική, γι’ αυτό και ο εξερχόμενος αέρα είναι 10-14°C θερμότερος από τον  εισερχόμενο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθά στη θέρμανση του χώρου κυρίως τους χειμερινούς μήνες όπου οι ανάγκες για θέρμανση είναι αυξημένες. Τα μεγάλα ποσοστά ανακύκλωσης του αέρα (150m³/h) σε συνδυασμό με την εξαιρετική απορροφητική ικανότητα του αφυγραντικού υλικού “ζεόλιθος” έχουν σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη συλλογή και ρευστοποίηση απο την ατμόσφαιρα του χώρου της πλεονάζουσας υγρασίας.

laundry

Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων

Στεγνώνει τα ρούχα σας υγιεινά και οικονομικά με τη λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον αφυγραντήρα σε ένα δωμάτιο ή στο μπάνιο (κλειστή πόρτα). Τοποθετήστε τα ρούχα σε απόσταση τουλάχιστον 30-40 εκατοστών από τον αφυγραντήρα. Επιλέξτε τη λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Ο αφυγραντήρας στεγνώνει τα ρούχα σας ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και καθαρού αέρα στον χώρο και στα ρούχα σας.

drop rgb 288x288

Φωτεινή Ένδειξη Υγρασίας

Άμεσος και ακριβής έλεγχος του επιπέδου υγρασίας στον χώρο σας χάρη στον ενσωματωμένο ηλεκτρονικό αισθητήρα. Ενημερωθείτε για τα ποσοστά υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο σας με μια ματιά και προσαρμόστε τη λειτουργία του αφυγραντήρα σας. Μέσω των φωτεινών ενδείξεων στο δοχείο νερού με αντανάκλαση στο δάπεδο, γνωρίζετε αν η υγρασία του χώρου σας είναι σε εξαιρετικό, καλό ή επιβαρυμένο επίπεδο.

puredry_save_money

Λειτουργία ECO

Μειώνει την κατανάλωση ρεύματος και εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια. Με τη λειτουργία Low η συσκευή λειτουργεί οικονομικότερα και η κατανάλωση μειώνεται στο μισό. Εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια, χάρη στη λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, και έτσι εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες στο χώρο σας.

Παρουσίαση

Λειτουργία Ιονιστή

Εξασφαλίζει υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, με απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας όπως όταν βρίσκεστε στη φύση χάρη στον ενσωματωμένο Ιονιστή. Ο τρόπος με τον οποίο o Ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο καθαρού, υγιεινού και φρέσκου περιβάλλοντος, απαλλαγμένου από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς. Ενεργοποιώντας την λειτουργία του ιονιστή, μεγάλη ποσότητα θετικών και αρνητικών φορτισμένων ιόντων απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, βακτήρια, καπνό από τσιγάρο να εξαφανιστούν. Θα εκπλαγείτε από την αισθητή διαφορά στην ποιότητα του αέρα στον χώρο σας και θα ανακαλύψετε νέα επίπεδα άνεσης και ξεκούρασης.  Παράλληλα καθαρίζει τον αέρα από χημικά και δυσάρεστες οσμές.

Φίλτρο Τριών Σταδίων

Ο αφυγραντήρας PDDW12200 Famous χρησιμοποιεί ένα σύστημα φιλτραρίσματος 3 σταδίων. Το προ-φίλτρο αφαιρεί μεγαλύτερους ρύπους, π.χ. σκόνη, χνούδι, τρίχες κ.τ.λ. Το φίλτρο άνθρακα που κατακρατεί χημικά απο τσιγάρο, βλαβερές ουσίες απο καπνό και δυσάρεστες οσμές. Το προαιρετικό φίλτρο HEPA 11 αφαιρεί το 97,79% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,1 micron, συμβάλλει στην απομάκρυνση σκόνης και μικροβίων, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα αέρα στον χώρο σας. Απολαύστε καθαρή ατμόσφαιρα και μειώστε δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών  από σωματίδια όπως γύρη και άλλα αλλεργιογόνα.

Έξυπνη λειτουργία Smart Save Energy

Ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ρεύματος με τη νέα Ιαπωνική τεχνολογία zeolite regeneration. Η συσκευή διαθέτει εξελιγμένο λογισμικό με την έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης Smart Save Energy. Απενεργοποιείται αυτόματα μόλις τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου επιτευχθούν και θα λειτουργήσει πάλι όταν χρειαστεί.

Ενίσχυση Θέρμανσης

Λόγω της τεχνολογίας Zeolite Regeneration για την επίτευξη της αφύγρανσης (στέγνωμα του ζεολίθου) η συσκευή παράγει ζεστό αέρα, την καταναλισκόμενη ενέργεια την επιστρέφει στον χώρο σε θερμική, γι’ αυτό και ο εξερχόμενος αέρα είναι 10-14°C θερμότερος από τον  εισερχόμενο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθά στη θέρμανση του χώρου μειώνοντας σημαντικά το κόστος, κυρίως τους χειμερινούς μήνες όπου οι ανάγκες για θέρμανση είναι αυξημένες.

Αθόρυβη λειτουργία

Οι αφυγραντήρες της σειράς Famous είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Επιλέξτε την χαμηλή ένταση του ανεμιστήρα “Low” και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει υγιεινό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια. Εξαιρετικά χρήσιμο τις βραδινές ώρες σε συνθήκες ύπνου.

Λειτουργία Wi-Fi

Ρυθμίστε και παρακολουθείστε τη συσκευή σας ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι ή το γραφείο σας οποιαδήποτε στιγμή. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και δημιουργήστε το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi.

Χαρακτηριστικά

lightweight

Ελάχιστο Βάρος

Ένα χαρακτηριστικό του αφυγραντήρα PDDW12200 Famous είναι το ελάχιστο βάρος του. Λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών κατασκευής αλλά και της τεχνολογίας αφύγρανσης desicant που διαθέτει, ο αφυγραντήρας έχει βάρος μόλις 6,8 κιλά.

αρχείο λήψης αντίγραφο

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Με τη λειτουργία της Αυτόματης Επανεκκίνησης δε χρειάζεται να αγχώνεστε για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού ο αφυγραντήρας PDDW 12200 Famous σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει τη λειτουργία του από το σημείο που σταμάτησε αμέσως μόλις επανέλθει το ρεύμα, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας!

children lock grey

Παιδικό Κλείδωμα

Η συσκευή δεν προτείνετε για χρήση απο ανήλικους. Υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος των λειτουργιών ώστε τα παιδιά να μην έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τη συσκευή σε λειτουργία ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της, όταν δεν βρίσκονται υπό την επίβλεψη ενηλίκων.

timer

Χρονοδιακόπτης 12 ωρών

Μπορείτε να επιλέξετε τις ώρες τις οποίες θα είναι σε λειτουργία το προϊόν από 1 έως 24 ώρες. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να γλιτώσετε άσκοπες ώρες λειτουργίας του μηχανήματος.

smart icon

Έξυπνη Αφύγρανση

Εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια, χάρη στη λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου σας και εξασφαλίζει έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες.

laundry

Στέγνωμα Ρούχων

Επιλέγοντας τη λειτουργία “Laundry” τοποθετείτε τα πλυμένα ρούχα σε απόσταση >50 εκατοστά από τον αφυγραντήρα και κλείστε την πόρτα. Ο PDDW12200 Famous θα στεγνώσει τα ρούχα σας με καθαρό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία, σκόνη, δυσάρεστες μυρωδιές, βακτήρια και αιωρούμενα σωματίδια.

full tank

Ηχητική ειδοποίηση γεμάτου Δοχείου Νερού

Εξασφαλίζει άριστη λειτουργία της συσκευής σας χωρίς έγνοιες. Αν το δοχείο νερού δεν τοποθετηθεί σωστά ή όταν το δοχείο έχει γεμίσει, η συσκευή ενημερώνει με ηχητική ειδοποίηση και ο αφυγραντήρας σταματά αμέσως τη λειτουργία του. Απολαύστε άριστα επίπεδα υγρασίας χωρίς να ανησυχείτε για την πιθανότητα διαρροής ή υπερχείλισης.

overflow

Προστασία Yπερχείλισης

Απολαύστε ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα σας χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή ή υπερχείλιση.

icon_puredry_drain

Συνεχής Αποστράγγιση

Ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέστε το με το σιφόνι δαπέδου. Το νερό του αέρα που συλλέγεται κατά τη λειτουργία του αφυγραντήρα, θα οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση.

Εγγύηση

5 Χρόνια Εγγύηση Platinum σε όλους τους Οικιακούς Αφυγραντήρες Design & Famous Series

Όλοι οι οικιακοί αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 2ετή platinum εγγύηση με δυνατότητα δωρεάν επέκτασης 3έτη. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας. Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά. Για να επωφεληθείτε της δωρεάν 3ετή επέκταση εγγύησης που συνοδεύει όλους τους οικιακούς αφυγραντήρες Puredry, θα πρέπει να καταχωρήσετε την εγγύηση του προϊόντος που έχετε στην κατοχή σας στην επίσημη σελίδα της εταιρείας εντός δύο μηνών απο την ημερομηνία αγοράς. https://puredryhellas.com/egguiseis/

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Αφυγραντήρας PDDW12200 Design

Τύπος αφυγραντήρα Desiccant Zeolite Regeneration.

Ιαπωνικής τεχνολογίας.

Διάγνωση βλαβών.

LCD οθόνη χρώματος μπλε.

Λειτουργία Wi-Fi.

Φωτεινή Ένδειξη Υγρασίας (Κόκκινο/Μπλε/Πράσινο)

Δυνατότητα αφύγρανσης 12 λίτρα/ημέρα.

Ροή αέρα (ονομαστική) 150m³/h

Για σπίτια έως και 150m²

Υγροστάτης ψηφιακός.

Ένδειξη Θερμοκρασίας μόνιμα στην LCD οθόνη.

Θερμοκρασία εξερχόμενου αέρα σε λειτουργία αφύγρανσης 10-14°C

Ρύθμιση ποσοστού υγρασίας χώρου με ηλεκτρονική ρύθμιση από 40-80% και Auto (50%).

Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων CO.

Λειτουργία Sleep Eco πολύ ήσυχο με χαμηλή κατανάλωση.

Ηλεκτρονικό συστήματα ελέγχου καλής λειτουργίας.

Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

Ενσωματωμένος ισχυρότατος ιονιστής με κατ’ επιλογή λειτουργία.

Χρονοδιακόπτης 1-24 ωρών.

Διπλό φίλτρο αέρα αντιβακτηριδιακό σε συνδυασμό με φίλτρο CARBON ή HEPA-CARBON.

Κινούμενες κατ’ επιλογή γρίλιες εξόδου αέρα με ηλεκτρονική κίνηση.

Αθόρυβη λειτουργία με μόλις 38dBA.

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (smart save energy).

Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz

Κατανάλωση ρεύματος 30/420/740W

Τρεις Ταχύτητες ανεμιστήρα

Θερμοκρασία λειτουργίας 1-37°C

Μεγάλο δοχείου νερού 4 λίτρα.

Ένδειξη γεμάτου δοχείου νερού και κακής τοποθέτησής του.

Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 499 × 317 × 213mm.

Καθαρό βάρος 6,8Kgs

Σχετικά Προϊόντα

Puredry PD12L Design Low Energy

Νέα μοναδική σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα, με δυνατότητα αφύγρανσης 12 λίτρων/ημέρα. Εξοικονομεί χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τα έξοδα θέρμανσης

Puredry PD20L Design Low Energy

Νέα μοναδική σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα, με δυνατότητα αφύγρανσης 22 λίτρων/ημέρα. Εξοικονομεί χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τα έξοδα θέρμανσης

Puredry Sophia PD2419 Design Low Energy

Νέα μοναδική σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα, με δυνατότητα αφύγρανσης 24 λίτρων/ημέρα. Εξοικονομεί χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τα έξοδα θέρμανσης

Puredry PDD8519 Famous Series

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

pdd 85200

Puredry PDD85200 Famous Series

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Puredry PDD85300 Mykonos Famous

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Puredry PDD10L Famous Series

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

pdd 85200

Puredry PDD10200 Famous Series

Τύπου desiccant αφυγραντήρας με ζεόλιθο, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C. ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Puredry PDDW10100 Famous Series Wi-Fi

Aφυγραντήρας τεχνολογίας Zeolite Regeneration, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, η ικανότητα αφύγρανσης είναι 10 λίτρα την ημέρα είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Puredry PDDW10200 Famous Series Wi-Fi

Aφυγραντήρας τεχνολογίας Zeolite Regeneration, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, η ικανότητα αφύγρανσης είναι 10 λίτρα την ημέρα είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Puredry PDDW12100 Famous Series Wi-Fi

Aφυγραντήρας τεχνολογίας Zeolite Regeneration, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, η ικανότητα αφύγρανσης είναι 12 λίτρα την ημέρα είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Puredry PDDW12200 Famous Series Wi-Fi

Aφυγραντήρας τεχνολογίας Zeolite Regeneration, λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, η ικανότητα αφύγρανσης είναι 12 λίτρα την ημέρα είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δεν θερμαίνονται ικανοποιητικά, εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ κτλ.

Έχεις επιχείρηση;

Γίνε συνεργάτης μας

Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα τη συνεργασία στο φυσικό σας ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.