Έξυπνης τεχνολογίας αφυγραντήρας

μικρών χώρων Puredry PD 625

Ο  Puredry PD 625 αφυγραντήρας έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς χώρους

Πολλοί επαγγελματίες μας ζήτησαν να τους βρούμε λύση σε προβλήματα υγρασίας που αντιμετώπιζαν σε πολύ μικρούς χώρους, εκεί που ένας οικιακός αφυγραντήρας δεν χωρά, όπως προθήκες ξηρών καρπών, μπαχαρικών, έργων τέχνης αλλά και όπλων, σφαιρών, πυρομαχικών,  εργαλείων, εργαλειοθηκών κ.τ.λ. Τα ίδια προβλήματα υγρασίας βέβαια παρουσιάζονται και σε ένα υπνοδωμάτιο, μια εντοιχισμένη ντουλάπα σε βορεινό τοίχο, που σχεδόν πάντα εμφανίζεται μούχλα και δυσάρεστες οσμές στα ρούχα. Σε αυτά τα προβλήματα δίνει λύση ο Puredry PD 625. Είναι πολύ απλό στην χρήση του, με ένα ειδικά σχεδιασμένο πίνακα ελέγχου. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει όταν το δοχείο συλλογής νερού γεμίσει και ο αφυγραντήρας τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας. Απλός συνδέστε το στην πρίζα, πατήστε το διακόπτη στο ”on” και στεγνώστε τον χώρο που θέλετε χωρίς καμία συντήρηση, ανταλλακτικά, αναλώσιμα και περιττά έξοδα.

Δυνατότητες

ysixia

Απόλυτα Ήσυχο

Ο  Mini αφυγραντήρας Puredry PD 625, αποτελεί έναν από τους πιο ήσυχους αφυγραντήρες μικρών χώρων που έχουν σχεδιαστεί ποτέ. Λόγο της τεχνολογίας αφύγρανσης (Peltier) που διαθέτει, η ένταση του ήχου περιορίζεται μόνο στο μικρό ανεμιστηράκι που διαθέτει, έτσι  η ένταση του θορύβου του περιορίζετε στα 35 dB. 

alergies

Υποαλεργικό

Ο αφυγραντήρας PD 625 είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί αλλεργία ή αλλεργικές αντιδράσεις,  στον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά την συμπύκνωση της υγρασίας στο μεταλλικό στοιχείο συμπύκνωσης, δεν συγκρατούνται-αποθηκεύονται μικροσωματίδια σκόνης, γύρης κ.τ.λ.

doulapa

Μικρό & Ευέλικτο 

Είναι η ιδανική επιλογή για αφυγραντήρα δωματίου. Έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους. Ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες υγρασίας, ο αφυγραντήρας PD 625 μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της υγρασίας. Δεδομένου ότι οι πόρτες  είναι  κλειστές, ο PD 625 ανακυκλώνει με ταχύτητα τον αέρα, προσφέροντας μας ένα  απαλλαγμένο από υγρασία  χώρο.

ergaliothiki

Επαγγελματική Χρήση

Ιδανικός για να δίνει λύσεις σε πολύ μικρούς χώρους. Στην βιομηχανία όπου υπάρχουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όπως ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου μηχανημάτων. Στον επαγγελματία υδραυλικό και ηλεκτρολόγο που δεν θέλει να σκουριάζουν τα εργαλεία του μέσα στις εργαλειοθήκες. Στον κυνηγό που θέλει το όπλο και τα φυσίγγια του να είναι σε άριστη κατάσταση απαλλαγμένα από υγρασία και σκουριά. 

beds

                        Απόλυτα Ασφαλή

Οι μίνι  αφυγραντήρες υπάρχουν στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στη Puredry Hellas είμαστε περήφανοι για το μοντέλο PD 625,  διότι είναι ο καλύτερος αφυγραντήρας ο,5 λίτρων που έχουμε πουλήσει ποτέ. Είναι κατάλληλος για υπνοδωμάτια, λουτρά, βεστιάρια και μικρούς χώρους έως 15 τ.μ.  Εξαιτίας της αθόρυβης λειτουργίας του, μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στο κρεβάτι σας, στο γραφείο σας και γενικά σε οποιοδήποτε μικρό χώρο περνάτε το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας.

oikonomia

Ελάχιστη κατανάλωση

Ο Puredry PD 625 είναι ένας μικρός θερμοηλεκτρικός αφυγραντήρας. Τοποθετήστε το προϊόν μέσα στο χώρο που θέλετε να διατηρήσετε στεγνό, βάλτε το στη πρίζα, γυρίστε τον διακόπτη στο ”on”  και θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως, αφαιρώντας την υγρασία από τον χώρο και συλλέγοντας την στο δοχείο συλλογής νερού. Όταν το δοχείο συλλογής νερού γεμίσει, η ένδειξη γεμάτου δοχείου θα ανάψει και ο αφυγραντήρας θα σταματήσει εντελώς την λειτουργία του. Θα πρέπει να αφαιρέσετε το δοχείο, να το αδειάσετε και να το τοποθετήσετε προσεκτικά στη θέση του. Ο αφυγραντήρας ξεκινάει αυτόματα την λειτουργία του. Σε περίπτωση που το δοχείο δεν τοποθετηθεί σωστά στη θέση του, ο αφυγραντήρας δεν ξεκινάει την λειτουργία του.

warranty 2 αντίγραφο

Εγγύηση 2 χρόνια

Όλοι οι Μίνι αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή

Χαρακτηριστικά

small-and-lightweight_0002_Επίπεδο 0 ready αντίγραφο

Ο PD 625 διαθέτει μοναδικό και σύγχρονο design. Η ποιότητα κατασκευής του, η τεχνολογία αφύγρανσης που διαθέτει καθώς και το μέγεθος του, είναι υπεύθυνα για το βάρος του που ανέρχεται μόλις στα 884 γραμμάρια.

22239-silent-ios-7-interface-symbol1 αντίγραφο ready

Η τεχνολογία αφύγρανσης του αφυγραντήρα PD 625 είναι θερμοηλεκτρική (peltier). Σαν αποτέλεσμα ο θόρυβος που παράγεται είναι ελάχιστος, ιδανικό για δωμάτια και χώρους όπου πρέπει να επικρατούν συνθήκες χαμηλού θορύβου.

temperature up down ready

Η απόδοση του αφυγραντήρα μικρών χώρων PD 625 είναι ανάλογη της θερμοκρασίας του χώρου λειτουργίας του. Η θερμοκρασία του χώρου εφαρμογής θα πρέπει να είναι πάνω από 15°C

eco high αντίγραφο

Ο  PD 625 είναι από τα οικονομικότερα μοντέλα αφυγραντήρων μικρών χώρων. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία αφύγρανσης (Pelter) που διαθέτει.  Η κατανάλωση την ώρα λειτουργίας του είναι μόλις 22,5W.

pd 625 new αντίγραφο

Τα κύρια πλεονεκτήματα του θερμοηλεκτρικού αφυγραντήρα είναι η φορητότητά του και η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, χάρη στο μικρό μέγεθος και την έλλειψη κινούμενων μερών ή συμπιεστή.

tools ready αντίγραφο

Ο αφυγραντήρας μικρών χώρων PD 625 αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν ο εξοπλισμός τους (ηλεκτρονικά είδη, φωτογραφικός εξοπλισμός,  εργαλεία, είδη κυνηγού κτλ) να είναι απαλλαγμένος από υγρασία.

Εγγύηση

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Μοντέλο

Τύπος Αφυγραντήρα

Στοιχείο Αφύγρανσης

Κάλυψη Χώρου

Επίπεδο Θορύβου

Κατανάλωση Ισχύος

Χρόνος Φόρτισης

Αποσπώμενη Δεξαμενή Νερού

Ανιχνευτής Στάθμης Νερού

Υγρασιόμετρο

Θερμόμετρο

Ιονιστής

Λάμπα UV

Χρονοδιακόπτης

Καλώδιο Τροφοδοσίας

Διαστάσεις (Μ.Υ.Π)

Βάρος


Mini-D

Desiccant

Διοξείδιο του Πυριτίου (cilica gel)

5 τ.μ.

0 dB

25 W 

24-48 H

190 x 125 x 55 χιλιοστά

0,7 Kg

PD 625

Desiccant

Θερμοηλεκτρική Mονάδα Peltier

10 τ.μ.

≤ 35dB

22.5 W


155 x 130 x 220 χιλιοστά

0,8 Kg

PD 08L

Desiccant

Θερμοηλεκτρική Mονάδα Peltier

15 τ.μ.

≤ 35dB

62 W


246 x 135 x 370 χιλιοστά

2,3 Kg

Σχετικά Προϊόντα

Puredry Mini-D

Έξυπνης τεχνολογίας επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας μικρών χώρων. Ο Puredry Mini-D αφυγραντήρας έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους, χωρίς κόστος συντήρησης.

Puredry PD 625

Αφυγραντήρας τεχνολογίας Peltier (Θερμοηλεκτρικό). Προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και βάρος, προστατευτείτε από την μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από την υπερβολική υγρασία

Puredry PD 08L Design

Μικρός Οικιακός Αφυγραντήρας 2 σε 1 αφυγραντήρας. Ταυτόχρονη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με ιονισμό και φωτοκατάλυση με λάμπα UV. Κατάλληλος για υπνοδωμάτια και μικρές κατοικίες έως 12 τ.μ.

Προστατέψτε εσάς και τους αγαπημένους σας από τον

COVID-19

με τους ξηραντικούς αφυγραντήρες Puredry με ζεόλιθο.

Ενημερωθείτε