Έξυπνης τεχνολογίας αφυγραντήρας

μικρών χώρων

Puredry PD 08L Design

Ο  Puredry PD 08L Design αφυγραντήρας έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς χώρους

Ο μικρός οικιακός 2 σε 1 αφυγραντήρας, είναι ο καλύτερος αφυγραντήρας 0,8 λίτρων που έχουμε πουλήσει ποτέ και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βάλει το όνομά μας σε αυτόν. Κάνει χρήση της  τεχνολογίας  Peltier (Θερμοηλεκτρικό). Προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και βάρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαφανίσει τη συμπύκνωση από τα παράθυρα και να βοηθήσει στο στέγνωμα των ρούχων. Η θερμοκρασία λειτουργίας θα πρέπει ιδανικά να είναι πάνω από 15°C

Δυνατότητες

ysixia

Απόλυτα Ήσυχο

Ο Puredry PD 08L Design έχει αθόρυβη λειτουργία μόλις 30db. Δεν υπάρχουν εξαρτήματα πρόκλησης θορύβου, εκτός ενός βεντιλατέρ  που δημιουργεί βεβιασμένη κυκλοφορία αέρα, όμοιο με αυτό των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο καθαρισμός και η σωστή συντήρηση του αφυγραντήρα εξασφαλίζει και την μελλοντική αθόρυβη λειτουργία του.

alergies

Υποαλεργικό

Ο αφυγραντήρας PD 08L Design είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις,  στον ανθρώπινο οργανισμό. Η ταυτόχρονη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με ιονισμό και  φωτοκατάλυση  με λάμπα UV,  τον καθιστά τον κορυφαίο τεχνολογικά αφυγραντήρα / καθαριστή στον κόσμο στην κατηγορία του

doulapa

Μικρό & Ευέλικτο 

Έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς χώρους. Δεδομένου ότι η πόρτα του υπνοδωματίου ή του βεστιαρίου είναι  κλειστή ένας συμβατικός αφυγραντήρας δεν μπορεί να βοηθήσει, διότι δεν υπάρχει ανταλλαγή αέρα ανάμεσα στο εσωτερικό του χώρου και του υπόλοιπου σπιτιού. Με την τοποθέτηση ενός αφυγραντήρα PD 08L στο υπνοδωμάτιο ή στην ντουλάπα ο χώρος θα στεγνώσει.

beds

       Επαγγελματική Χρήση

 Ήδη μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν εμπιστευτεί τον αφυγραντήρα PD 08L. Αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για την σωστή ρύθμιση υγρασίας του χώρου ιδίως σε δωμάτια ξενοδοχείων. Επιπλέον προσφέρει καθαρό αέρα απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια και μικρόβια, χάρη στον ιονιστή και στη λάμπα UV που διαθέτει.

3-state αντίγραφο

Καθαριστής Αέρα

Ο αφυγραντήρας PD 08L εκτός από υψηλή ποιότητα κατασκευής διαθέτει ιονιστή και λάμπα UV. Με την ενεργοποίηση του ιονιστή, θετικά και αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια και δυσάρεστες οσμές. Επιπλέον η λάμπα UV ”σκοτώνει” τους ιούς και τα βακτήρια. Ο συνδυασμός ιονιστή και λάμπας UV, προσφέρει στον χρήστη υγιεινή, αποστειρωμένη και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα.

oikonomia

Ελάχιστη κατανάλωση

Ο Puredry PD 08L είναι ένας έξυπνος αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα. Η τεχνολογία αφύγρανσης που χρησιμοποιεί είναι θερμοηλεκτρική (peltier). Η περίσσεια υγρασία του αέρα οδηγείτε από έναν αθόρυβο ανεμιστήρα σε μία κρύα ψήκτρα η οποία αναγκάζει την υπερβολική υγρασία να συμπυκνωθεί. Ο αέρας στη συνέχεια διοχετεύεται πίσω στο χώρο ξηρότερος και καθαρότερος. Αυτή η διαδικασία είναι άκρως οικονομική, (62W).  Αποτελεί την ιδανική επιλογή συνδυασμού απόδοσης, ποιότητας και οικονομίας.

warranty 2 αντίγραφο

Εγγύηση 2 χρόνια

Όλοι οι Mini αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή

Χαρακτηριστικά

small-and-lightweight_0002_Επίπεδο 0 ready αντίγραφο

Ο PD 08L διαθέτει μοναδικό και σύγχρονο design. Η ποιότητα κατασκευής του, η τεχνολογία αφύγρανσης που διαθέτει καθώς και το μέγεθος του, είναι υπεύθυνα για το βάρος του που ανέρχεται μόλις στα 884 γραμμάρια.

22239-silent-ios-7-interface-symbol1 αντίγραφο ready

Η τεχνολογία αφύγρανσης του αφυγραντήρα PD 08L είναι θερμοηλεκτρική (peltier). Σαν αποτέλεσμα ο θόρυβος που παράγεται είναι ελάχιστος, ιδανικό για δωμάτια και χώρους όπου πρέπει να επικρατούν συνθήκες χαμηλού θορύβου.

pd 625 new αντίγραφο

Τα κύρια πλεονεκτήματα του θερμοηλεκτρικού αφυγραντήρα είναι η φορητότητά του και η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, χάρη στο μικρό μέγεθος και την έλλειψη κινούμενων μερών ή συμπιεστή.

eco high αντίγραφο

Ο  PD 08L είναι από τα οικονομικότερα μοντέλα αφυγραντήρων μικρών χώρων. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία αφύγρανσης (Pelter) που διαθέτει.  Η κατανάλωση την ώρα λειτουργίας του είναι μόλις 62W.

Η απόδοση του αφυγραντήρα μικρών χώρων PD 08L είναι ανάλογη της θερμοκρασίας του ΄χώρου λειτουργίας του. Η θερμοκρασία του χώρου εφαρμογής θα πρέπει να είναι πάνω από 15°C.

bedroom 2 αντίγραφο

Ιδανική επιλογή για κρεβατοκάμαρες, μικρούς χώρους και studio. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή για ξενοδοχειακές μονάδες που θέλουν τα δωμάτια να είναι απαλλαγμένα από υγρασία, καθώς και από σκόνη, σωματίδια και δυσάρεστες μυρωδιές.

Εγγύηση

warranty 2 αντίγραφο

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Μοντέλο

Τύπος Αφυγραντήρα

Στοιχείο Αφύγρανσης

Κάλυψη Χώρου

Επίπεδο Θορύβου

Κατανάλωση Ισχύος

Χρόνος Φόρτισης

Αποσπώμενη Δεξαμενή Νερού

Ανιχνευτής Στάθμης Νερού

Υγρασιόμετρο

Θερμόμετρο

Ιονιστής

Λάμπα UV

Χρονοδιακόπτης

Καλώδιο Τροφοδοσίας

Διαστάσεις (Μ.Υ.Π)

Βάρος


Mini-D

Desiccant

Διοξείδιο του Πυριτίου (cilica gel)

5 τ.μ.

0 dB

25 W 

24-48 H

190 x 125 x 55 χιλιοστά

0,7 Kg

PD 625

Desiccant

Θερμοηλεκτρική Mονάδα Peltier

10 τ.μ.

≤ 35dB

22.5 W


155 x 130 x 220 χιλιοστά

0,8 Kg

PD 08L

Desiccant

Θερμοηλεκτρική Mονάδα Peltier

15 τ.μ.

≤ 35dB

62 W


246 x 135 x 370 χιλιοστά

2,3 Kg

Σχετικά Προϊόντα

Puredry Mini-D

Έξυπνης τεχνολογίας επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας μικρών χώρων. Ο Puredry Mini-D αφυγραντήρας έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους, χωρίς κόστος συντήρησης.

Puredry PD 625

Αφυγραντήρας τεχνολογίας Peltier (Θερμοηλεκτρικό). Προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και βάρος, προστατευτείτε από την μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από την υπερβολική υγρασία

Puredry PD 08L Design

Μικρός Οικιακός Αφυγραντήρας 2 σε 1 αφυγραντήρας. Ταυτόχρονη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με ιονισμό και φωτοκατάλυση με λάμπα UV. Κατάλληλος για υπνοδωμάτια και μικρές κατοικίες έως 12 τ.μ.

Προστατέψτε εσάς και τους αγαπημένους σας από τον

COVID-19

με τους ξηραντικούς αφυγραντήρες Puredry με ζεόλιθο.

Ενημερωθείτε