Έξυπνης τεχνολογίας επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας μικρών χώρων

Puredry Mini-D

Ο Puredry Mini-D αφυγραντήρας έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους. 

Πολλοί επαγγελματίες μας ζήτησαν να τους βρούμε λύση σε προβλήματα υγρασίας που αντιμετώπιζαν σε πολύ μικρούς χώρους, εκεί που ένας οικιακός αφυγραντήρας δεν χωρά, όπως προθήκες ξηρών καρπών, μπαχαρικών, έργων τέχνης αλλά και όπλων, σφαιρών, πυρομαχικών, εργαλείων, εργαλειοθηκών κ.τ.λ. Τα ίδια προβλήματα υγρασίας βέβαια παρουσιάζονται και σε ένα υπνοδωμάτιο, μια εντοιχισμένη ντουλάπα σε βορεινό τοίχο, που σχεδόν πάντα εμφανίζεται μούχλα και δυσάρεστες οσμές στα ρούχα. Σε αυτά τα προβλήματα δίνει λύση ο Puredry Mini-D επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας χωρίς καμία συντήρηση, ανταλλακτικά, αναλώσιμα και περιττά έξοδα

Δυνατότητες

ysixia

Απόλυτα Ήσυχο

Η τεχνολογία Desiccant με (silica gel) που χρησιμοποιεί ο αφυγραντήρας Mini-D, τον καθιστά απόλυτα αθόρυβο διότι δεν υπάρχουν εξαρτήματα πρόκλησης βεβιασμένης κυκλοφορίας αέρα. Η αναρρόφηση και αποβολή της υγρασίας γίνετε με φυσικό τρόπο από το υλικό χωρίς μηχανικούς θορύβους.

alergies

Υποαλλεργικό

Ο αφυγραντήρας Mini-D είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί αλλεργία ή αλλεργικές αντιδράσεις,  στον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά την απορρόφηση της υγρασίας από το πήγμα δεν συγκρατούνται-αποθηκεύονται μικροσωματίδια σκόνης, γύρης κ.τ.λ.

doulapa

Μικρό & Ευέλικτο 

Έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους. Δεδομένου ότι οι πόρτες της ντουλάπας είναι  κλειστές ένας συμβατικός αφυγραντήρας δεν μπορεί να βοηθήσει, διότι δεν υπάρχει ανταλλαγή αέρα ανάμεσα στο εσωτερικό της ντουλάπας και το υπνοδωμάτιο. Με την τοποθέτηση ενός αφυγραντήρα Mini-D στην ντουλάπα ο χώρος γύρω από τα ρούχα θα στεγνώσει.

ergaliothiki

Επαγγελματική Χρήση

Ιδανικός για να δίνει λύσεις σε πολύ μικρούς χώρους. Στην βιομηχανία όπου υπάρχουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όπως ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου μηχανημάτων. Στον επαγγελματία υδραυλικό και ηλεκτρολόγο που δεν θέλει να σκουριάζουν τα εργαλεία του μέσα στις εργαλειοθήκες. Στον κυνηγό που θέλει το όπλο και τα φυσίγγια του να είναι σε άριστη κατάσταση απαλλαγμένα από υγρασία και σκουριά. 

auto

Απόλυτα Ασφαλή Λειτουργία

Οι Mini επαναφορτιζόμενοι αφυγραντήρες υπάρχουν στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στη Puredry Hellas είμαστε περήφανοι γιατί  πρώτοι χρησιμοποιήσαμε την 100% ασφαλή  αλλαγή χρώματος από πορτοκάλι σε πράσινο. Άλλα μοντέλα χρησιμοποιούν χρώμα ροζ σε μπλε στα οποία γίνεται προσθήκη χλωριούχου κοβαλτίου στο πήκτωμα διοξειδίου του πυριτίου. Δυστυχώς, το χλωριούχο κοβάλτιο είναι μια καρκινογόνος ουσία που είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο και πολύ τοξική για τους υδρόβιους οργανισμούς και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον όταν απορρίπτονται. Σας συνιστούμε να μην αγοράσετε οποιαδήποτε συσκευή που χρησιμοποιεί το ροζ σε μπλε αλλαγή χρώματος, διότι τώρα μπορείτε να κάνετε την σωστή και 100% ασφαλή επιλογή.

 

oikonomia

Μηδενική κατανάλωση

Ο Puredry Mini-D είναι μια μικρή κασέτα γεμάτη μπαλάκια διοξειδίου του πυριτίου. Διοξείδιο του πυριτίου χρησιμοποιείται επειδή είναι ένας φυσικός απορροφητής υγρασίας και δεν απαιτεί ενέργεια (τάση) για να λειτουργήσει. Τοποθετήστε την κασέτα μέσα στο χώρο που θέλετε να διατηρήσετε στεγνό και θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως, αφαιρώντας την υγρασία από τον χώρο και εγκλωβίζοντας την. Όταν έχει απορροφήσει όλη η υγρασία που μπορεί, τα μπαλάκια στην οθόνη της μονάδας θα αλλάξουν χρώμα από πορτοκαλί σε πράσινο. Θα πρέπει να απομακρύνετε την συσκευή και να τη τοποθετήσετε σε αεριζόμενο χώρο αφού πρώτα την συνδέσετε στην πρίζα που παρέχεται στη συσκευασία. Αυτό ενεργοποιεί μια θερμαντική αντίσταση 25W που θερμαίνει το πυριτικό πήγμα (μπαλάκια). Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνει την υγρασία που είχε εγκλωβίσει  και αναζωογονείτε το πήκτωμα, τα μπαλάκια στην οθόνη  αλλάζουν χρώμα και γίνονται πάλι πορτοκαλί, έτσι είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί χιλιάδες φορές.

warranty 2 αντίγραφο

Εγγύηση 2 χρόνια

Όλοι οι Μίνι αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή

Χαρακτηριστικά

small-and-lightweight_0002_Επίπεδο 0 ready αντίγραφο

Ο μίνι αφυγραντήρας Puredry Mini-D, διαθέτει μοναδικό και σύγχρονο design. Η τεχνολογία αφύγρανσης που διαθέτει καθώς και το μέγεθος του, είναι υπεύθυνα για το βάρος του που ανέρχεται μόλις στα 730 γραμμάρια.

22239-silent-ios-7-interface-symbol1 αντίγραφο ready

O Puredry Mini-D, είναι μια μικρή κασέτα γεμάτη μπαλάκια διοξειδίου του πυριτίου. Διοξείδιο του πυριτίου χρησιμοποιείται επειδή είναι ένας φυσικός απορροφητής υγρασίας και δεν απαιτεί ενέργεια (τάση) για να λειτουργήσει. Αυτός ο τρόπος κατασκευής και λειτουργικότητας καθιστά τον μίνι αφυγραντήρα Mini-D πραγματικά αθόρυβο!

kisspng-hospital-health-care-clip-art-health-vector-5b16d2a19d7bc6.7673782915282223696451

O Mini-D χρησιμοποιεί την 100% ασφαλή  αλλαγή χρώματος από πορτοκάλι σε πράσινο. Άλλα μοντέλα χρησιμοποιούν χρώμα ροζ σε μπλε στα οποία γίνεται προσθήκη χλωριούχου κοβαλτίου στο πήκτωμα διοξειδίου του πυριτίου. Δυστυχώς, το χλωριούχο κοβάλτιο είναι μια καρκινογόνος ουσία που είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο και πολύ τοξική για τους υδρόβιους οργανισμούς και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον όταν απορρίπτονται.

Εξαιτίας της τεχνολογίας αφύγρανσης που διαθέτει, η απόδοση του μίνι αφυγραντήρα Mini-D, δεν επηρεάζεται από την θερμοκρασία που έχει ο  χώρος σας. Είναι το ίδιο αποτελεσματικός μέσα στη ντουλάπα, σε πολύ μικρούς χώρους, σε συρτάρια, εργαλειοθήκες, στο αυτοκίνητο και γενικά σε οποιοδήποτε μικρό χώρο.

eco high αντίγραφο

Ο αφυγραντήρας Puredry Mini-D δεν καταναλώνει ρεύμα κατά την λειτουργία του εξαιτίας της τεχνολογίας αφύγρανσης που διαθέτει. Μόλις τα μπαλάκια διοξειδίου του πυριτίου γίνουν πράσινο χρώμα, θα πρέπει να συνδεθεί με την πρίζα για να αποβάλλει την υγρασία, με κατανάλωση μόλις 25W!

recharge 2

Όταν τα μπαλάκια γίνουν πράσινο χρώμα θα πρέπει να απομακρύνετε την συσκευή και να τη τοποθετήσετε σε αεριζόμενο χώρο αφού πρώτα την συνδέσετε στην πρίζα. Χρησιμοποιείστε το καλώδιο τροφοδοσίας που παρέχεται στη συσκευασία. Αυτό ενεργοποιεί μια θερμαντική αντίσταση στο κέντρο της κασέτας που θερμαίνει το πυριτικό πήγμα (μπαλάκια). Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνει την υγρασία που είχε εγκλωβίσει.

Εγγύηση

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Μοντέλο

Τύπος Αφυγραντήρα

Στοιχείο Αφύγρανσης

Κάλυψη Χώρου

Επίπεδο Θορύβου

Κατανάλωση Ισχύος

Χρόνος Φόρτισης

Αποσπώμενη Δεξαμενή Νερού

Ανιχνευτής Στάθμης Νερού

Υγρασιόμετρο

Θερμόμετρο

Ιονιστής

Λάμπα UV

Χρονοδιακόπτης

Καλώδιο Τροφοδοσίας

Διαστάσεις (Μ.Υ.Π)

Βάρος


Mini-D

Desiccant

Διοξείδιο του Πυριτίου (cilica gel)

5 τ.μ.

0 dB

25 W 

24-48 H

190 x 125 x 55 χιλιοστά

0,7 Kg

PD 625

Desiccant

Θερμοηλεκτρική Mονάδα Peltier

10 τ.μ.

≤ 35dB

22.5 W


155 x 130 x 220 χιλιοστά

0,8 Kg

PD 08L

Desiccant

Θερμοηλεκτρική Mονάδα Peltier

15 τ.μ.

≤ 35dB

62 W


246 x 135 x 370 χιλιοστά

2,3 Kg

Σχετικά Προϊόντα

Puredry Mini-D

Έξυπνης τεχνολογίας επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας μικρών χώρων. Ο Puredry Mini-D αφυγραντήρας έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους, χωρίς κόστος συντήρησης.

Puredry PD 625

Αφυγραντήρας τεχνολογίας Peltier (Θερμοηλεκτρικό). Προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και βάρος, προστατευτείτε από την μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από την υπερβολική υγρασία

Puredry PD 08L Design

Μικρός Οικιακός Αφυγραντήρας 2 σε 1 αφυγραντήρας. Ταυτόχρονη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με ιονισμό και φωτοκατάλυση με λάμπα UV. Κατάλληλος για υπνοδωμάτια και μικρές κατοικίες έως 12 τ.μ.

Προστατέψτε εσάς και τους αγαπημένους σας από τον

COVID-19

με τους ξηραντικούς αφυγραντήρες Puredry με ζεόλιθο.

Ενημερωθείτε